Geplaatst op

Cera steunt Het Melderts Toneel met licht- & geluidsmateriaal

Dankzij de Cera coöperanten ontvangt Het Melderts Toneel een steun van 3.000 EUR voor het aanschaffen van licht- en geluidsmateriaal voor de opvoering ‘De jacht open’ van februari 2024. Daarmee kunnen we met onze toneelvereniging onze oude materialen vervangen met een gloednieuwe licht- en geluidssturing.

We gaan ons nieuwe materiaal al kunnen uittesten op de speciale opvoering in Café Odette voor de inwoners van woonzorgcentrum Villa Hugardis eind januari. Daarna verhuist het materiaal samen met ons decor naar het Sint-Jans College voor de opvoeringen van februari 2024.

“De aankoop van dit nieuwe materiaal zorgt er voor dat we onze toneelvereniging alweer naar een hoger niveau kunnen tillen en zo nieuwe mensen aanspreken die anders niet meteen naar het toneel zouden komen kijken. We groeien mee met onze tijd.”, aldus Monique Christens, voorzitster van Het Melderts Toneel.

Wij willen Cera daarom ook bedanken voor haar steun, door met plezier reclame te maken voor de organisatie.

Met 400.000 enthousiaste vennoten zijn we de strafste en warmste coöperatie van het land. Samen geraken we verder, beleven we meer en investeren we beter: in initiatieven die (het) goed doen en mensen verbinden, in projecten die opbrengen voor ons allemaal. 
Samen hebben we ’t goed voor elkaar. 
https://www.cera.coop/